Dragnea: Deranjăm. Miliarde de euro nu mai pleacă din România

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a vorbit, în cadrul unui interviu acordat Antenei 3, despre măsurile pe care le ia actuala guvernare pentru agricultură, piscicultură şi, în general, ceea ce înseamnă produsele româneşti. 

"Prin tot ceea ce am făcut noi de când am preluat guvernarea şi până astăzi tot deranjăm. Deranjăm domeniu cu domeniu, filieră cu filieră, mafie cu mafie. Păi numai prin faptul că noi vorbim astăzi despre renaşterea pisciculturii româneşti, de a asigura în primul rând necesarul de peşte pentru populaţia României - şi după aia ne preocupăm de export, noi în primul rând trebuie să asigurăm necesarul de peşte pentru populaţia României, un aliment foarte sănătos - sigur că deranjăm toate filierele de import care vin în această ţară.

Cum facem asta? Aici va fi o investiţie majoră, la staţiunea de la Nucet, o să începem cu un program de subvenţionare a puietului pentru cai cei care vor începe să-şi reamenajeze bălţile şi lacurile să-l ia ieftin sau chiar degeaba, să le asigurăm sprijin pentru decolmatarea amenajărilor şi, de asemenea, să le asigurăm instalaţiile de energie cu panouri solare pentru pompele necesare pentru recircularea apei", a declarat Liviu Dragnea în interviu acordat Antenei 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel