Dragnea, demisie după condamnare. Ce spune Chirieac

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat situația în care se află Liviu Dragnea după condamnarea de ieri.

Mai mulți lideri politici, printre care Ludovic Orban sau Traian Băsescu i-au cerut demisia de urgență a lui Liviu Dragnea de la șefia Camerei Deputaților.

„Ludovic Orban sună ridicol și dacă citește mersul trenurilor după 'cine nu sare ia condamnare' și tot ce s-a întâmplat în dosarul lui cu achitarea atât de controversată. Chiar să vorbească Ludovic Orban despre așa ceva este ridicol.

În privința domnului Traian Băsescu cere și dânsul demisie imediată, păi dânsul a fost demis de 8,4 milioane de oameni, deci de poporul român cu drept de vot, și nu a plecat, deși a fost demis, dar acum cere demisia lui Liviu Dragnea.

Eu nu cred că Liviu Dragnea va demisiona nici din funcția de președinte al PSD în mijlocul luptei, nici din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Dacă s-ar întâmpla așa ceva, demisionează din funcția administrativă pe care o are în România, practic se formează o breșă de către statul subteran pe care nu va reuși să o mai umple. Sunt legi de promovat. În rest este o vină a domnului Liviu Dragnea fiindcă nu a făcut ceea ce poporul român l-a mandatat să facă. Să schimbe atrocitățile numite Coduri penale și să schimbe legile în așa fel încât să readucă echilibrul puterilor în stat și democrația în România”, a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

Totodată, analistul politic a mai adăugat că nu crede că vor exista ”trădări” și plecări din PSD, în condițiile în care cine a dorit să plece a făcut-o împreună cu Victor Ponta. Mai mult, partidul e posibil să se unească în jurul liderului actual.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel