Dragnea, declarație șocantă: Un mort mi-a făcut plângere în dosarul "Referendumul"

dragnea_congres_TSD_2013
dragnea_congres_TSD_2013

Vicepremierul Liviu Dragnea, întrebat sâmbătă, înaintea Congresului TSD de la Brașov, ce părere are despre faptul ca procurorii DNA vor să grăbească dosarul "Referendumul", a făcut o declarație surprinzătoare: "Practic dosarul a pornit pe baza reclamației unui mort".

După ce premierul Liviu Dragmea a explicat inițial că încearcă să fie rezervat și și să îi lase pe procurori să își facă treaba, deși nu mai este surprins de nimic privind acest dosar, nici măcar de o nouă devansare a termenului, poate peste câteva zile, după ce primul termen a fost devansat cu trei luni, la cererea procurorilor DNA.

Potrivit declarației vicepremierului Dragnea, dosarul "Referendumul" este unul "cu multe ciudățenii". Rugat să explice afirmația, Liviu Dragnea a continuat: "Practic dosarul a pornit pe baza reclamației unui mort. Adică, un om  a murit în '91 sau în '90 și ceva, iar în 2012 mi-a făcut mie plângere penală pentru că am fraudat referendumul, de la asta a pornit practic. Probabil că omul respectiv a murit în '90 și ceva, s-a trezit prin 2012, a venit, a făcut reclamația penală și s-a dus înapoi", a declarat Dragnea, fără a dezvălui dacă a comunicat această eroare procurorilor.

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Cu toate că, iniţial, primul termen în dosar fusese stabilit pe 18 februarie 2014, la cererea procurorilor DNA, termenul a fost devansat cu trei luni, astfel că vicepremierul trebuie să se prezinte pe 15 noiembrie în fața judecătorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel