Dragnea - Dăncilă, înainte de CEx. Întrebare despre demisii

Liviu Dragnea și premierul Viorica Dăncilă au ajuns, în urmă cu puțin timp, la ședința CEx a PSD.  

Întrebați de jurnaliști despre demisia Gabrielei Firea de la PSD București, dar și despre cea a ministrului Apărării, Mihai Fifor, Liviu Dragnea nu a făcut nicio declarațile, în timp ce Viorica Dăncilă s-a limitat doar la a spune că se va decide Guvernul în CEx.

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat, în care urmează să se decidă remanierea unor miniştri, a început la Palatul Parlamentului. La reuniune participă preşedintele Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, membri ai conducerii centrale a partidului, lideri de organizaţii şi miniştri.

Fifor și Firea, anunțuri înainte de CEx

Înainte de şedinţă, Mihai Fifor a declarat că şi-a depus mandatul de ministru al Apărării pentru a se putea alătura conducerii partidului în vederea realizării obiectivelor importante cuprinse în programul de guvernare.

La intrarea în şedinţa CExN al PSD, Firea a anunţat că a demisionat din funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti în semn de protest pentru faptul că la nivelul filialei nu au fost organizate alegeri de doi ani şi pentru că nu a fost sprijinită să pună în aplicare programul social-democraţilor privind Capitala.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel