Dragnea: Dacă vorbiţi de întâlniri secrete, ne aflăm într-o situaţie gravă

Orice întâlnire a Comisiei de anchetă privind prezidenţialele din 2009 cu şefii de instituţii ar trebui să aibă loc doar la Parlament, a spus, marţi, 29 august, Liviu Dragnea.

Întrebat cum comentează anunţul comisiei de luni, conform căruia va exista o întâlnire cu procurorul general al României, cu ministrul Justiţiei şi cu cei de la CSM, Dragnea a afirmat că orice întâlnire trebuie să aibă loc în Palatul Parlamentului.

"Eu cred că au suficiente date. Am auzit despre această intenţie, eu sper, ca parlamentar, că acea întâlnire, dacă va avea loc, nu va avea loc decât în Palatul Parlamentului. Eu nu cred că cineva poate să medieze între Parlament şi şeful unei alte instituţii în afară de Curtea Constituţională, şi aia se face instituţional şi procedural. Eu, dacă aş fi membru în comisia respectivă, aş dori să fac acea întâlnire la Parlament, acolo unde se desfăşoară lucrările comisiei. Parlamentul este cea mai legitimă instituţie din ţară. Dacă aş fi membru al comisiei. (...) Dacă vorbiţi de întâlniri secrete, înseamnă că ne aflăm într-o situaţie foarte gravă", a spus preşedintele Camerei Deputaţilor, citat de Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel