Dragnea, culise de la întâlnirea de la Cotroceni: Astea sunt cuvintele spuse de Iohannis

Magistrații, la consultări cu președintele Klaus Iohannis
Magistrații, la consultări cu președintele Klaus Iohannis

Liviu Dragnea reacționează după ce a aflat culisese întâlnirii dintre președintele Klaus Iohannis și reprezentanții din Justiție. 

”Vreau să mai spun câteva lucruri despre ce s-a întâmplat aseară, la întâlnirea de la Cotroceni, unde președintele Iohannis a arătat că dumnealui consideră instituțiile din justiția română ca fiind în subordinea președintelui. Este primul lucru grav. Al doilea lucru grav este că mi-a pronunțat numele, nu indirect, ci direct și foarte clar, spunându-le celor prezenți că Legile Justiției sunt făcute pentru a scăpa Dragnea de pușcărie. Astea sunt cuvintele spuse de președintele României, Klaus Werner Iohannis, în fața președintei ÎCCJ, președintei CSM, vicepreședintelui CSM, în fața unor asociații de magistrați din România. Din fericire, majoritatea celor prezenți au respins acest tip de abordare.

Unii dintre cei prezenți au propus să se discute și despre referendum, probabil în înțelegere cu președintele. Ce să discute președinta ÎCCJ despre referendum cu președintele Iohannis? Ce să discute președinta CSM despre referendum cu președintele Iohannis? Ce să discute asociațiile  de magistrați cu Klaus Iohannis despre referendum? Este un truc politic al acestui om.

În altă ordine de idei, pentru mine e foarte clar că mesajul a fost dur transmis către ÎCCJ, în ceea ce mă privește, și sunt întrebat dacă am încredere că va fi un proces corect, nu am încredere.” a spus Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel