Dragnea, lovitură la Tribunalul European. Ștefănescu: Suntem în contratimp

Roxana Neagu / 07 ian 2019 / 13:36 Salveaza PDF Comentarii
Dragnea
Dragnea

Liviu Dragnea se luptă, la Tribunalul de la Luxemburg, cu dosarul ”Referendumul”. 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, ajunge cu dosarul ”Referendumul” la Tribunalul European, din Luxemburg, cu privire la ceea ce s-a întâmplat în acest dosar. Sesizarea este făcută pe persoană fizică și vizează lipsa motivării din dosar. 

Vezi mai mult aici: Dragnea, decizie drastică în dosarul Referendum. Tribunalul European, sesizat

Întrebat despre sesizare, la Antena 3, Codrin Ștefănescu a declarat: ”Avocatul fiecărui român călcat în picioare, umilit, trimis în judecată pe baze false sau pe lângă lege are acest drept, de a reclama, că nu i s-a respectat dreptul de a fi audiat, prezumția de nevinovăție. Asta vor face și avocații lui Liviu Dragnea. Mulți români câștigă la nivel internațional și noi primim amenzi.(...) Suntem în contratimp. În același timp, trebuie să modificăm mai departe legi, ne batem pe legile vechi pe la tot felul de instituții internaționale. Avocații vor face tot ce le stă în putință pentru a demonstra aberațiile petrecute aici în România.”

În concluzie, secretarul general a spus: ”Da, avocații dl Dragnea pe dosarul Tel Drum e foarte posibil să acționeze în judecată Comisia Europeană la Tribunalul de la Luxemburg, este foarte normal să conteste raportul OLAF”. 


Prin urmare, sunt două acțiuni internaționale diferite, una pe dosarul ”Referendumul”, alta pe dosarul ”Tel Drum”. 

În zilele următoare, avocații vor face declarații și vor da lămuriri cu privire la acțiunea în instanță a lui Liviu Dragnea. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23