Dragnea convoacă ședință la Sinaia. Ce vor dezbate

Liviu Dragnea - Sorin Grindeanu
Liviu Dragnea - Sorin Grindeanu

Conducerea PSD va decide soarta ministrul Justiției, Tudorel Toader, joi, într-o ședință convocată de liderul partidului la Sinaia.

La finalul acestei săptămâni, liderii PSD, și parlamentari,dar și din teritoriu, se reunește într-o ședință joi, la Sinaia.

Mai mulți social-democrați au cerut deja demiterea ministrului Justiției, Tudorel Toader, în urma raportului în ceea ce o privește pe șefa DNA Laura Codruța-Kovesi și pe procurorul general al României Augustin Lazăr.

Cei mai mulți din conducerea PSD se așteptau ca ministrul Justiției să le ceară demisia. Însă acest lucru nu s-a întâmplat deoarece Tudorel Toader a spus că nu este oportună cererea de schimbare din funcție sau demiterea acestora.

„Nu am idee ce se va întâmpla la finalul săptămânii. E bine să fie voci în PSD. Voi spune o chestie care va fi puțin surprinzătoare, dar realistă: eu cred că este bine să fie tensiuni în PSD pe această temă. Pentru că atunci când riști să preîntâmpini critici, este bine să îți faci autocritica. În ceea ce-l privește pe domnul Toader, eu m-am exprimat și înainte de decizia domniei sale. Din partea mea a avut tot sprijinul politic declarat și oferit în toate formele posibile. Tocmai de aceea îmi și permit să vorbesc despre decizia domnului Tudorel Toader, pentru că sunt cu inima împăcată”, a declarat sâmbătă, la Anetna 3, deputatul PSD Liviu Pleșoianu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel