Dragnea, comparat de liderul PNL Suceava cu Molotov

Președintele PNL SUceava, Alexandru Băișanu, a declarat că vicepremierul Liviu Dragnea seamănă cu fostul ministru stalinist de Externe Viaceslav Molotov, la fizic și la acțiune, putând să arunce în aer alianța dintre PSD și PNL.

"La Bucureşti unii se trezesc vorbind peste noapte după ce confundă realitatea cu somnul raţiunii. Le spun "Bună dimineaţa!" acestor domni, îi rog să se spele pe ochi, să coboare în stradă, să vorbească cu România. Vor înţelege acolo că USL a fost construită nu pentru ca PSD să câştige alegerile din 2012 după o pauză în care nu au mai câştigat de unii singuri alegeri după ce Ion Iliescu a ieşit la pensie. USL a fost creată pentru ca românii să vadă România guvernată, pentru ca românii să vadă în sfârşit o echipă puternică, formată din oameni inteligenţi, din oameni care îşi doresc să-şi sacrifice timpul, forţa şi munca în interesul acestei ţărişoare", a spus deputatul liberal, citat de Mediafax.

"În momentul când a văzut PSD că are majoritatea aritmetică în Parlament, unii gânditori au hotărât, prin vocea domnului Dragnea, că PSD formând acel USD poate guverna singur România", a continuat Băişanu.

 El i-a transmis lui Liviu Dragnea că a dat "în gard" două mari proiecte care puteau fi realizate în România doar în această ipostază de maximă majoritate, cel privind descentralizarea şi cel al regionalizării. "Domnul Dragnea, care seamănă foarte bine cu Viaceslav Molotov, fostul ministru de externe stalinist, seamănă nu numai ca acţiune, ci şi ca fizic. Sunt leiţi", a spus Băişanu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel