Dragnea, cerere pentru Dăncilă: Îl rog și pe Tăriceanu să vină

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a anunţat, luni, că i-a cerut premierului să convoace joi o întâlnire pentru a lămuri atitudinea membrilor Cabinetului faţă descentralizare

Preşedintele PSD a adăugat că acest proces trebuie să înceapă foarte rapid. 'Au fost mai multe intervenţii ale colegilor mei din BPN care s-au referit la o reticenţă mare din partea membrilor Cabinetului în ceea ce priveşte descentralizarea. Şi anume - toţi spun că este foarte bună, dar nu acum. Şi am rugat-o pe doamna prim-ministru ca joi după-amiază să am şi eu o întâlnire, o să-l rog şi pe domnul Tăriceanu să vină, cu domnii şi doamnele ministru pentru a lămuri o dată pentru totdeauna atitudinea miniştrilor faţă de descentralizare. Este o decizie politică asumată şi în programul de guvernare, asumată şi în coaliţie şi este un proces care trebuie să înceapă foarte repede', a declarat Dragnea, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD. El a afirmat că există cadrul legal necesar pentru descentralizare. 'Hai să fim serioşi, nu e nevoie de modificarea Constituţiei pentru descentralizare', a susţinut liderul PSD.

[citeste si]

'Lăsaţi-mă să vorbesc şi eu cu miniştrii'

'Avem cadru legal suficient, dacă mai e cazul mai adoptăm acte normative, dar, la ce avem acum, se poate realiza descentralizarea pe cadrul legislativ existent', a declarat Dragnea.

Întrebat care ar fi principalele elemente ale descentralizării, preşedintele PSD a răspuns: 'Lăsaţi-mă să vorbesc şi eu cu miniştrii, că, după aia, spun ceva şi mă duc joi şi mă ceartă'.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel