Dragnea, către diplomaţii români: Ajutaţi

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Marţi, 29 august, Liviu Dragnea a făcut un apel către diplomaţii români să ajute economia să se ridice, alături de instituţiile statului.

"Ajutaţi economia românească să se ridice, puneţi umărul alături de Guvern şi de Parlament şi împingeţi alături de companii şi de angajaţi şi de toţi cei care trăim aici. (...) Aveţi responsabilitatea reprezentării statului şi a preşedintelui ţării, aveţi obligaţia de a deschide calea negocierii şi a dialogului politic. Dar, în acelaşi timp, aveţi în fişa postului sprijinirea ideilor româneşti, a ştiinţei şi culturi româneşti, a sportului şi tradiţiilor româneşti. Sunt sigur că o faceţi, dar nu uitaţi să sprijiniţi în fiecare zi economia românească", a spus Dragnea la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române.

"Ce poate face diplomaţia pentru economie ştiţi mai bine decât mine - poate genera contracte comerciale, poate atrage investitori, poate facilita acorduri bilaterale, poate deschide pieţe, poate sprijini companii româneşti, poate găsi giganţi financiari interesaţi de acest colţ de lume. Diplomaţia poate şi trebuie să fie avocatul produselor româneşti pe piaţa europeană, una dintre cele mai importante pieţe şi mai competitive de pe planetă", a mai spus preşedintele PSD. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel