Dragnea: Cătălin Ivan este un puști obraznic

Liviu Dragnea l-a citicat pe Cătalin Ivan a cărui sancționare dură este solicitată de Organizația de Femei a PSD. Europarlamentarul ar putea fi exclus după ce s-a contrat cu actualul purtătorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, dar şi cu Viorica Dăncilă, liderul grupului de europarlamentari ai PSD.

VEZI ȘI: Cătălin Ivan vorbește despre DEMISIA din PSD

"Cătălin Ivan este un puşti obraznic, cu cheiţa întoarsă de Vanghelie, şi care din păcate nu a reuşit să înţeleagă ce a început în PSD. În PSD a început un proiect de reformă profundă care va face din acest partid cel mai modern partid din România", a spus Liviu Dragnea Dragnea.

"Nimeni nu mai acceptă ca oricine să se trezească pe la televizor și să atace pe cineva din partid. Faptul că și-a permis să atace colege de-ale noastre este un lucru inacceptabil", a mai zis Liviu Dragnea, conform Antena 3.

Amintim că vineri europarlamentarul Cătălin Ivan a fost informat, în direct, la Antena 3, că a fost demis. El nu mai este lider de grup al PSD în Parlamentul European și, prin urmare, nici membru în Biroul Permanent Național al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel