EXCLUSIV  Dragnea, beneficii UNICE pentru români

Liviu Dragnea, președintele PSD, a vorbit la DCNews Live despre proiectele pe care o posibilă guvernare PSD le va introduce pentru a oferi tinerilor oportunități în dezvoltarea unei afeceri.

Dragnea promite programe pentru tineri unice în România.

"Românii vor putea beneficia de niște programe cum nu au mai fost până acum în România. Aceste programe au fost lucrate de noi împreună cu ei. România are niște tineri extraordinari și de deștepți și de bine pregătiți și care știu ce vor. Din păcate, nu i-a ascultat nimeni până acum. Și din păcate foarte mulți dintre ei au fost manipulați.

Un program de start-up-uri. De 10.000 de start-up-uri disponibile de anul viitor. Vor fi în fiecare an cel puțin 10.000 de astfel de programe. Mai exact, fiecare tânăr va putea aplica la acest program și va putea avea acces la un împrumut nerambursabil de 200.000 de lei, pentru a-și deschide o afacere.

Domeniul prioritar va fi IT. Va mai exista un pachet de facilități pentru a-și deschide această firmă. Orice tânăr care va putea depune această aplicație pentru start-up, va beneficia de înfințarea gratuită a firmei la Registrul Comerțului, 1 leu capitalul social, o semnătură electronică gratuită, iar în ziua în care depunde aplicația în ziua respectivă primește online răspunsul dacă aplicația a fost aprobată sau nu. De a doua zi, banii vor fi disponibili", a spus Liviu Dragnea la DC News LIVE.

[citeste si]

Răspunsul integral este după minutul 16

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel