Dragnea - Bădălău, grup de lucru: N-are nicio legătură

Liviu Dragnea
Descriere foto: Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat că includerea lui Niculae Bădălău în noul grup de lucru constituit pentru gestionarea resurselor umane ale partidului n-are nicio legătură cu faptul că acesta a fost săptămâna trecută unul dintre contestatarii săi.

Dragnea a menţionat că a discutat despre acest lucru cu Bădălău luni, înaintea şedinţei BPN al PSD, for în care acesta nu este membru.

"N-are nicio legătură una cu alta. Au fost până la urmă propuneri discutate în BPN şi după ce toată lumea a înţeles cu ce se ocupă acest grup de lucru şi cu ce nu se ocupă, şi anume nu se ocupă cu evaluarea miniştrilor, n-a fost niciun fel de problemă. (...) Am discutat cu domnul Bădălău înainte. Am discutat de faţă cu mai mulţi colegi înainte de BPN", a declarat liderul PSD la Parlament.

Luni, Biroul Permanent Naţional al PSD a decis înfiinţarea unui grup de lucru pentru gestionarea resurselor umane ale partidului.

Potrivit preşedintelui PSD, grupul este constituit din nouă persoane, care vor avea între atribuţii şi analiza periodică a programului de guvernare: Doina Pană, Dragoş Benea, Marian Oprişan, Niculae Bădălău, Constantin Rădulescu, Laurenţiu Nistor, Marius Dunca, Gabriel Zetea şi Codrin Ştefănescu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25