Dragnea, avertisment pentru viitorul Guvern: Nu se merge pe prietenii

Liderul PSD Liviu Dragnea a explicat luni seară într-un interviu acordat pentru România TV cum va controla Guvernul Grindeanu de la sediul PSD și a transmis că dacă unii miniștrii nu vor putea ține ritmul vor fi remaniați.

"În fiecare zi de luni avem şedinţă la partid. În fiecare luni de dimineață o să vedem și noi, și premierul ce s-a întâmplat în  săptămâna trecută pentru că în fiecare săptămână trebuie să se întâmple ceva, că ăsta e calendarul. Dacă o săptămână-două-trei anumite lucruri nu se întâmplă apare un semnal de alarmă. Nu ne permitem să lăsăm domenii care lâncezesc, că nu merge. Programul e făcut ca un mecanism complex în care toate rotițele trebuie să funcționeze așa cum sunt programate", a declarat Liviu Dragnea.

Președintele PSD a transmis, totodată, și un avertisment pentru viitori membri ai Executivului, întrebat dacă vizează discuții cu miniștri în cazul în care lucrurile nu merg. 

”Nu vreau să par dur, dar nu se merge pe prietenii. Sunt prieten cu aproape toți membrii de partid, dar eu sunt foarte deschis și foarte cinstit, le-am spus și o să le spun și mâine: acolo nu mai suntem prieteni și care nu reușește să țină ritmul, care nu reușește sa dea tot ce poate ca să pună în practică ce are în feliuța lui din programul de guvernare nu poate rămâne, nu ne putem juca”, a mai spus Liviu Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel