Dragnea, avertisment pentru Grindeanu: N-o să mai fim prieteni dacă...

Liviu Dragnea a spus că este foarte bun prieten cu Sorin Grindeanu atât timp cât acesta îndeplineşte programul de guvernare, ceea ce este valabil pentru orice ministru.

"Cred că toată energia şi toată priceperea dumnealui şi a guvernului trebuie să se reverse către programul de guvernare. Dar nu am de unde să ştiu ce se va întâmpla, mă interesează mai mult sau mai puţin. Suntem foarte buni prieteni acum, vom fi foarte buni prieteni atâta timp - o să mă uit ca orice cetăţean la cum se îndeplineşte programul de guvernare - dacă nu se îndeplineşte, n-o să mai fim buni prieteni. Valabil nu numai pentru premier, pentru orice ministru. N-o să mai fim buni prieteni. Cu un om eşti foarte bun prieten sau neprieten. E simplu, ce să mai traduc din asta?", a declarat Dragnea, la România TV.

Întrebat dacă există posibilitatea ca Grindeanu să-şi piardă funcţia, Dragnea a negat.

"Am spus româneşte, nu am spus că îşi pierde funcţia, am spus că n-o să mai fim prieteni. Eu cred că n-o să-l afecteze. Eu am spus mai devreme că suntem foarte buni prieteni, cred că asta trebuie să-l afecteze pozitiv. Şi dacă are în minte să pună în practică programul de guvernare care e bine făcut, adică nu e o prostie, şi este foarte clar, şi urmăreşte să-l implementeze, va avea din partea mea toată prietenia, exact cum e acum", a mai spus liderul PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel