Dragnea, AUDIAT la Comisia SRI după Coldea

Preşedintele Comisiei de control a activităţii SRI, Claudiu Manda, a declarat, luni, că Liviu Dragnea va fi audiat la această comisie.

"Urmează să-l invităm pe Florian Coldea la Comisia SRI. Domnul Dragnea va veni apoi", a spus Claudiu Manda.

De asemenea, amintim că Popescu-Tăriceanu a confirmat, sâmbătă, că a discutat cu președintele Comisiei de control.

"Am discutat cu domnul Claudiu Manda. Dumnealui m-a invitat la Comisie și bineînțeles că voi merge", a declarat, sâmbătă, 10 februarie, Călin Popescu-Tăriceanu.

Declarații Manda

"Am informat Comisia că am avut o discuție cu domnul Tăriceanu și am spus că îl invităm la Comisie, domnia sa a acceptat, urmând ca în perioada următoare să stabilim data și ora la care să fie această audiere", spusese recent Claudiu Manda.

[citeste si]

El a precizat că vor exista câteva puncte de interes, fără a da însă alte detalii. "Sunt câteva puncte de interes, nu o să le dezvolt acum, unele au apărut în contextul discuţiilor de la comisie, s-a făcut referire la calitatea domniei sale de vicepreşedinte CSAT în vremea în care era prim-ministru. Domnul Tăriceanu a spus diferite lucruri în spaţiul public şi cred că şi domnia sa are să ne aducă în atenţie diferite aspecte pe care comisia le poate evalua, analiza şi controla pentru a primi un răspuns şi domnia sa şi opinia publică", afirmase senatorul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel