Dragnea, ATAC fără PRECEDENT la adresa Alinei Gorghiu

Liviu Dragnea a lansat un atac fără precedent la adresa Alinei Gorghiu.

"Klaus Iohannis nu poate dormi liniștit când are o asemenea colaboratoare. Eu mă abțin să îi pronunț numele acestui personaj pentru că nu merită. O asemenea atitudine nu am văzut nici măcar la Băsescu care era, la un moment dat, etalonul minciunii, al manipulării, al răutății, al veninului.

Acest personaj îl depășește. Când face afirmații nu se bazează pe nimic. Face scenarii pentru a încerca să compenseze proasta prestația politică, debandada din propriul partid, prostiile debitate de candidații lor", a zis Liviu Dragnea la RTV.

"Încearcă să transmită ambasadelor străine că noi ne prezentăm un pericol pentru stabilitatea din România, lucru pe care îl făcea și Zgonea. Ei transmit așa: există un complot în politica din România... cu PSD, ALDE, UNPR care vor să distrugă statul. Nu se bazează pe nimic, doar pe afirmații. Ei spun că sunt singurii care salvează România, care salvează justiția. Dincolo de faptul că sunt minciuni... asta nu arată nici măcar lipsa de cultură politică, arată dispreț față de cetățeni. Vorbim de un semi-președinte de partid", a mai zis Liviu Dragnea.

Amintim că Alina Gorghiu a spus, în urmă cu o săptămână, că Liviu Dragnea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu, pregătesc debarcarea lui Klaus Iohannis Mai precis, Gorghiu susținea că Iohannis este în mare pericol pentru aceștia pregătesc suspendarea preşedintelui şi vor să transforme România într-o Hexi Pharma.

"În România anului 2016, ticăloşia are un nume: Dragnea, Ponta, Tăriceanu - îmi pare rău să spun acest nume la aniversarea PNL. Aceşti trei oameni încearcă să genereze cea mai acută, puternică criză prin care poate trece România. De la o demitere a Guvernului, menţinerea lui Tăriceanu în funcţia de preşedinte al Senatului, o eventuală suspendare a preşedintelui României fac parte din planurile PSD pe care ar dori să le pună în practică chiar înainte de alegerile parlamentare. Cei trei iau în calcul toate variantele ca să poată prelua puterea, iar România va deveni un Hexi Pharma la nivel naţional, iar lupta anticorupţie se va dilua, pas cu pas, cu ei în fruntea României. (...) Miza PNL este să oprească acest lucru. (...) Aceasta este miza alegerilor din 2016", spunea Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel