Dragnea arată ce obiectiv are PSD la europarlamentare

dragnea
dragnea

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a vorbit duminică despre alegerile europarlamentare din 25 mai. Vicepremierul a arătat ce obiectiv și-au stabilit social-democrații și care ar urma să fie prezența la urne în cadrul scrutinului pentru Parlamentul European.

Liviu Dragnea a fost întrebat în emisiunea "După 20 de ani", de la Pro Tv, care este scorul electoral care ar fi mulţumitor pentru PSD la europarlamentare:

"Peste 35%. Este un obiectiv politic asumat de PSD acum două luni de zile, enunţat şi de preşeditele Partidului, Victor Ponta", a răspuns vicepremierul.

"Pentru noi mulţumitor va fi dacă vom scoate peste 35%. Orice este peste 35% este bonus", a continuat acesta.

32-34% prezență la vot

Liderul PSD a opinat că prezenţa la vot va fi redusă, interesul românilor faţă de scrutinul pentru PE fiind similar celui manifestat de europeni.

"Cred că prezenţa la vot va fi destul de asemănătoare cu prezenţa la vot în 2009 la europarlamentare. Există un nivel obişnuit de interes din partea electoratului în general european, dar şi în România, pentru alegerile europarlamentare. Probabil în jur de 35%. Probabil că prezenţa la vot va fi între 30 şi 35%, undeva 32-34%. Aşa cred", a mai declarat Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Vezi și: Dacă nu este fraudă, peste 5,7 milioane de români sunt deja înscriși pe listele electorale de la europarlamentare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel