Dragnea, aprecieri pentru Mazăre: Cred că îl doare fundul

Vicepremierul Liviu Dragnea a apreciat interesul pe care primarul Constanței, Radu Mazăre, l-a acordat dezbaterii publice privind regionalizarea-descentralizarea, organizată, vineri, de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) la Pavilionul Expozițional din Constanța. 

Edilul municipiului Constanța, Radu Mazăre, a stat întreaga şedinţă în sală, deși, în cuvântul de deschidere, susținea că nu-i plac astfel de întruniri. La finalul celor trei ore de discuții, Liviu Dragnea a consemnat interesul acordat de Radu Mazăre dezbaterii în concluziile finale.

"Prima remarcă este că eu nu cred, şi îl ştiu pe Radu Mazăre de ani de zile, să fi stat atât timp, să amorţească pe scaun, la genul ăsta de dezbatere. Cred că a amorţit complet. Îl doare fundul. Asta înseamnă că e interesat", a spus Dragnea, citează Mediafax.

Ședința organizată, vineri, la Pavilionul Expozițional din Constanța, de MDRAP face parte dintr-o serie de dezbateri în plan local pentru definitivarea propunerilor privind procesul de regionalizare-descentralizare, una dintre etapele pregătirii acestui proiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel