Dragnea, anunț privind funcția de președinte a PSD

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat că funcția de președinte a partidului nu poate fi preluată cu forța.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că în aproximativ două zile se va decide dacă va fi convocat un Comitet Executiv Naţional al formaţiunii, adăugând că funcţia de preşedinte al partidului nu se ia cu japca, ci printr-un vot masiv. Dragnea a menţionat, la Palatul Parlamentului, că discuţiile care s-au purtat în ultima vreme în partid nu mai trebuie lungite foarte mult. Întrebat dacă ar trebui convocat un Comitet Executiv Naţional, Dragnea a spus că a vorbit cu foarte mulţi colegi, o să mai discute luni şi marţi, apoi o să decidă împreună. Preşedintele PSD a menţionat că nu ştie dacă există o scrisoare a unor lideri social-democraţi prin care i se cere să renunţe la şefia partidului.

Așadar, întrebat, luni, 17 septembrie, dacă ar fi dispus să facă un pas în spate, liderul PSD a oferit următorul răspuns: „S-a discutat de multe ori în partid, și la miting, și la comitete executive. Tot timpul revine această problemă, care vine din afara partidului, din păcate”.

„Pe mine mă interesează foarte mult să ducem programul de guvernare la capăt. Nu mofturile unora sau altora. Nici temele impuse de Iohannis. Funcția de președinte a partidului nu se ia cu japca. Se ia prin vot. Printr-un vot masiv. Nu poți să o tranzacționezi ca la piață", a mai declarat Liviu Dragnea, luni, la Parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel