Dragnea, anesteziat înainte de ședința de la Vaslui. Ce spune Bacalbașa

O durere de dinți i-a creat mari probleme liderului PSD, Liviu Dragnea, aflat la Vaslui, unde a avut o întâlnire cu lideri de filiale și cu primari din zonă. Se pare că fost necesară și o anestezie locală. Medicul gălățean Nicolae Bacalbașa a comentat subiectul în stilu-i caraceristic, la România TV.

O durere insuportabilă de măsea a dat un pic peste cap programul lui Liviu Dragnea. Ajuns la întâlnire, liderul PSD a făcut un semn discret că nu poate vorbi și a dat de înțeles că ar avea nevoie de un stomatolog. I s-a recomandat un medic, astfel că a mers la cabinet. După ce și-a tratat problema stomatologică, Liviu Dragnea s-a întors la întâlnirea cu primarii și șefii PSD locali, unde s-a discutat despre probleme administrației locale și despre viitoarea guvernare. 

Celebrul medic Nicolae Bacalbașa, întrebat prin telefon, vineri dimineață, la România TV, cât de gravă poate fi o durere de măsea, a comentat: "Să nu minimalizăm problemele dentare. Dinții se află foarte aproape de creier, de meninge. Infecțiile dentare pot genera stări septice grave. În cursul vieții mele am văzut destule drame pornite de la infecții dentare, inclusiv decese. Mă bucur că dl Dragnea este bine. De fapt, adminstrația locală generează mai mult durere de cap decât durere de dinți", a mai spus Nicolae Bacalbașa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel