Dragnea: ”Am intrat în USR, dar cu numele ăsta nu am nicio șansă!” Petiție anti-Dragnea

Liviu Dragnea, președinte PSD
Liviu Dragnea, președinte PSD

Un candidat al USR pentru alegerile europarlamentare, Cristian Dragnea, a lansat o petiție în care a cerut mass-mediei și românilor să nu-i mai spună pe nume, liderului PSD, Liviu Dragnea.

"De când acest politician a devenit cel mai detestat din România, eu, împreună cu toți cei care purtăm numele de Dragnea suportăm zilnic insulte precum "Mu*e Dragnea!", că să dau doar exemplul cel mai celebru din multe altele. Am râs o data, am râs de 10 ori, am râs de 1000 de ori, însă acum când mai face cineva glume pe seamă numelui meu, mă uit la el că personajele negative din filmele lui Tarantino. Mai rău, am intrat în USR și încerc să fiu printre Oamenii Noi care schimbă față politicii românești. Din păcate, observ că foarte mulți simpatizanți ai USR sau alți cetățeni spun cât se poate de serios că nu am nicio șansa cu acest nume și că ar trebui să îl schimb, pentru că e compromis. Pot să-i judec pe ei că gândesc așa, dar văzând cât de numeroși sunt, am ajuns la concluzia că trebuie să fac ceva", scrie Cristian Dragnea.

Nu vrea să își schimbe numele

"Ei bine, găsesc extrem de injustă și indignanta ideea să-mi schimb eu numele! Numele meu a fost purtat de bunicul meu din comună Dor Mărunt, jud. Călărași, care a muncit pământul împreună cu bunica mea toată viață să crească 7 copii și mulți nepoți, care a luptat în război împotrivă naziștilor și care este un model pentru mine, așa cum e și bunica mea. Dragnea este și mamă mea, care m-a crescut singură în condiții foarte grele. Dragnea sunt unchi, mătuși, veri, verișoare și alți membri ai familiei mele, care își câștiga cu greu existența în țara asta prădată de unii că Liviu Dragnea. Așadar Liviu Dragnea nu merită să poarte acest nume, este o rușine pentru toți cei care îl purtăm. Și, cum spuneam mai sus, ne compromite șansele de a intră în politică și poate și în alte domenii", a mai scris Dragnea", a mai scris Dragnea în petiție. 

Propune să fie folosite poreclele

"Vă cer, deci, tuturor cetățenilor acestei țări, să nu mai asociați numele Dragnea cu acest personaj. Să nu-l mai strigați "Dragnea", să nu va mai referiți la el cu acest nume. Să folosiți unul dintre numele lui alternative, precum Daddy, Moustache, Pablito sau, de ce nu, Pesedistu. Dați-mi o șansa să repar numele familiei mele de țărani români (în fine, cu ceva sânge bulgar de prin sec. XIX). Dați-le o șansa tuturor celorlalți Dragnea din țara asta să recâștige onoarea acestui nume. Desigur, dacă există și cetățeni cu numele mic Liviu care cer același lucru, atunci "Liviu Dragnea" ar putea fi înlocuit complet cu oricare combinație de 2 (sau chiar mai multe) dintre opțiunile de mai sus. Va rog să scrieți în comentarii care vi se pare mai potrivită, sau poate aveți idei noi. Eu mă gândeam la "Daddy Moustache". Rog de asemenea și mass-media să nu mai disemineze numele Dragnea în legătură cu acest personaj, încărcătură negativă este, cum spuneam, insuportabilă", a adăugat Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel