Dragnea, acțiune instanță. Fifor: Nu asta contestă

Irina Constantin / 09 aug 2019 / 13:16 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Secretarul general PSD, Mihai Fifor, a vorbit astăzi despre solicitarea depusă în instanță de Liviu Dragnea. 

”Este o cerere legată de funcția mea și a doamnei Dăncilă? Ați văzut contestația? Dumneavoastră ați văzut contestația? Uitați-vă la contestație. Eu vă spun că nu asta contestă”, a declarat Mihai Fifor, întrebat de jurnaliști de sesizarea depusă de fostul președinte PSD referitoare la conducerea PSD, potrivit Mediafax. 

Liviu Dragnea a depus o solicitare în calitate de intervenient, prin care cere anularea alegerii Vioricăi Dăncilă, dar și a lui Mihai Fifor, la conducerea PSD.

Cererea a fost depusă de avocata lui Liviu Dragnea, după Congresul PSD. Solicitarea a fost declarată admisibilă în principiu de Tribunalul București, potrivit Antena 3.

Contestația lui Liviu Dragnea are la bază faptul că el nu demisionase din funcție în momentul organizării Congresului PSD. Cum statutul nu prevede destituirea președintelui partidului, Liviu Dragnea reclamă că a continuat să fie președintele PSD. Totodată, Liviu Dragnea întreabă dacă nu răspunde și PSD Teleorman, în dosarul în care a fost condamnat, sau răspunde doar el, pe persoană fizică. Dacă se va merge mai departe și instanța îi va da dreptate, potrivit Antena 3, se poate ajunge până la dizolvarea PSD Teleorman și chiar până la nivel central cu acest demers.

Tribunalul București se pronunță astăzi asupra cererii. Instanța ar fi trebuit să valideze deciziile din Congresul din 29 iunie, dar validarea a fost amânată pe motivul existenței unei contestații a fostului lider PSD.


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27