Dragnea a VENIT la parada de 1 Decembrie

Ciolacu și Dragnea
Ciolacu și Dragnea

Liviu Dragnea a venit la parada de 1 Decembrie.

Alături de președintele PSD, se află Viorica Dăncilă, Călin Popescu Tăriceanu, Eugen Teodorovici, Pwtre Daia, dar și Florin Iordache, deputat PSD. Aceștia se află la tribuna oficială. Și-a făcut apariția și Foștii președinți, Traian Băsescu și Emil Constantinescu.

Liderul PSD Liviu Dragnea anunțase joi, prin intermediul biroului de presă al partidului, că nu va participa la activităţile dedicate Centenarului de 1 Decembrie. Motivul este o problemă medicală a şefului social-democrat din cauza căreia, ”medicul nu îi recomandă să stea în frig atâtea ore".

”Pe data de 1 Decembrie, domnul preşedinte Liviu Dragnea nu va participa la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Naţionale a României. (Medicul nu-i recomandă să stea în frig atâtea ore)", se arată în mesajul transmis de biroul de presă al PSD.

Întrebat luni de jurnalişti dacă va participa la vreun eveniment de 1 Decembrie, Liviu Dragnea a spus că a primit multe invitaţii, însă speră ca sănătatea să îi permită să le onoreze.

”O să văd unde o să merg. O să merg unde... o să fiu invitat. Nu ştiu deocamdată, am primit o mulţime de invitaţii. O să mă decid curând şi voi participa la o ceremonie, dacă sănătatea mi-o va permite," a declarat lider PSD.

(w670) Foto: Cri�

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel