Dragnea a anunțat când îi va da răspunsul lui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, preşedintele Klaus Iohannis o să primească răspunsul la solicitarea pe care a făcut-o. 

"Vom avea o discuţie foarte bună, deschisă, cinstită şi profundă în Comitetul Executiv Naţional. Eu optez pentru o variantă bună pentru români. Astăzi, după Comitetul Executiv Naţional, preşedintele o să primească răspunsul la solicitarea dumnealui, care va fi într-un fel sau în altul", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă s-a decis pentru a face o nouă nominalizare pentru funcţia de premier sau merge pe suspendarea din funcţie a şefului statului. 

Dragnea a menţionat că preşedintele Iohannis nu l-a contactat până acum şi nici el nu a mai încercat să îl sune. 

Liderul PSD a spus că nu a aflat motivele pentru care preşedintele a refuzat desemnarea lui Sevil Shhaideh pentru funcţia de premier. 

"Nu am aflat, doar ce am văzut, în continuare, încercări disperate prin presa de propagandă să încerce să motiveze de ce preşedintele a refuzat-o pe doamna Shhaideh. Dacă vreo instituţie a statului român, în mod oficial, îşi asumă nişte informaţii pe care le-ar fi dat preşedintelui, aşa ceva comentez, altfel, nu", a arătat el, citat de Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel