Dragnea: Suntem deja în martie şi singurul program care funcţionează este cel de dezvoltare locală

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, la Bistriţa, cu ocazia lansării candidaţilor partidului la alegerile locale, pentru judeţul Bistriţa-Năsăud, că singurul program guvernamental care funcţionează în acest moment este cel iniţiat pe timpul mandatului său de ministru, şi anume programul de dezvoltare locală. 

Dragnea a făcut această afirmaţie în contextul în care le-a vorbit colegilor de partid despre noţiunea de continuitate în guvernarea locală şi naţională.

'Cum, Doamne, iartă-mă!, s-a întâmplat, de la Revoluţie încoace, de câte ori a fost la guvernare PSD, s-au făcut lucruri, s-au dezvoltat proiecte, s-au construit lucruri, deci au fost bani, şi cum au venit ceilalţi nu s-a mai întâmplat nimic? Cum, atunci când suntem noi la guvernare, avem bani să facem, şi când vin ceilalţi - chiar şi tehnocraţi, că tot de dreapta sunt - nu sunt bani şi nu se întâmplă lucruri? Suntem deja în martie şi singurul program care funcţionează - şi funcţionează din plin şi se lucrează - este acest program de dezvoltare locală. Restul nu funcţionează, nu s-a cheltuit niciun ban pe investiţii, nici la compania de drumuri, nici pe fonduri europene', a spus Dragnea.

În opinia lui Dragnea, acest program este cel care 'începe să dea coerenţă şi continuitate şi speranţă şi viziune' pentru dezvoltarea fiecărei localităţi şi acesta ar fi motivul pentru care iniţiativa a fost criticată la vremea respectivă de către fostul preşedinte Traian Băsescu.

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, prezent de asemenea la Bistriţa, a spus celor prezenţi, 'cu un optimism moderat şi echilibrat', că partidul are toate şansele să câştige la alegerile locale, dar şi să formeze viitorul guvern în toamna acestui an.

Liviu Dragnea şi Marian Neacşu s-au aflat într-o vizită de două zile în judeţul Bistriţa-Năsăud. Vineri, aceştia au participat la petrecerea de Ziua Femeii oferită de PSD Bistriţa-Năsăud, iar seara, la inaugurarea unei săli de sport construite cu fonduri guvernamentale în comuna Budacu de Jos.

Sâmbătă dimineaţa, cei doi lideri ai PSD s-au aflat în comuna Teaca, la inaugurarea noului sediu al primăriei, după care au participat, la Bistriţa, la lansarea candidaţilor filialei judeţene pentru alegerile locale din 5 iunie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel