Dragnea, prima reacție după atacurile Gabrielei Firea

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a făcut primele declaraţii după atacurile venite de la Gabriela Firea.

Liviu Dragnea a făcut o serie de declaraţii, la Antena 3, în emisiunea "Subiectiv" a lui Răzvan Dumitrescu, după recentele atacuri venite din partea Gabrielei Firea. 

"Eu am aflat săptămâna aceasta de la televizor (n.r. - despre această situaţie tensionată). Nu pot să spionez pe nimeni pentru că nu am cum. Nu am serviciu de spionaj nici eu, nici partidul. Sunt prostii. Credeţi că Ministerul de Interne în care lucrează oameni serioşi poate spiona pentru o persoană publică? Încerc să nu răspund la atacuri personale, dar nu pot să nu iau apărarea colegilor, să nu răspund la atacuri la adresa Guvernului nostru", afirmă Liviu Dragnea.

"Se lucrează. Am vorbit cu un ministru şi mi-a spus că se caută răspuns la întrebări constituţionale, dacă o autoritate locală poate deţine un drum pe teritoriul altor localităţi (n.r.referitor la preluarea de către Primăria Capitalei a Şoselei de Centură). [...] Cineva cere şi acuză şi e bine să asculţi şi partea cealaltă. [...] Dacă toate nerealizările de la Primăria Capitalei sunt din cauza mea, e în regulă, o duc şi pe asta, dar nu sunt de acord şi nu e permis ca, indiferent ce funcţie are un membru, să se aşeze la coada celor care atacă guvernul", a declarat Liviu Dragnea. 

"Urmează o discuţie serioasă despre asta, în partid. Eu ştiu că avem un BPN, un Comitet Executiv Naţional. Nu există nicio decizie, cu excepţia propunerii doamnei Sevih Shhaideh fără să fie consultaţi", a mai declarat preşedintele PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel