Dragnea: Ponta va fi pe listele PSD la parlamentare

Fostul premier Victor Ponta rămâne pe listele PSD la alegerile parlamentare, iar acesta este un subiect închis, a declarat luni preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea.

'I-am cerut exact ce-mi cer şi mie - să muncim împreună şi cu ceilalţi colegi pentru România, aşa cum a făcut mereu. Şi munceşte în PSD, este membru în PSD, va fi pe listele noastre. Am spus-o şi ieri, nu ştiu cât mai româneşte să spun, azi şi mai apăsat. Este un subiect închis din punctul meu de vedere şi al lui. Nu cerem ceva în mod special cuiva, dar fiecare ne-am împărţit sarcinile în partidul ăsta, aşa cum am făcut în permanenţă. Şi faptul că va coordona partea de bani pentru români mie îmi dă foarte multă linişte şi multă încredere, atât pentru conţinutul programului de guvernare în partea asta, cât şi pentru şansa ca românii să înţeleagă mult mai bine ce vrem noi să facem', a precizat Dragnea, la sediul PSD, la finalul unei întâlniri cu Victor Ponta.

El a reafirmat că nu se discută, în aceste trei luni care au rămas până la alegerile parlamentare, despre funcţii.

'Cred că oamenii sunt mai interesaţi de ceea ce facem pentru ei. (...) Le dăm o şansa adversarilor noştri care nu au program de guvernare (...) să înceapă discuţii despre persoane', a motivat Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel