Dragnea: Cioloş, păpuşă pusă să vorbească atunci când altcineva nu doreşte

Mihai Ciobanu / 03 oct 2018 / 22:42 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Liviu Dragnea este de părere că fostul premier Dacian Cioloş "este o păpuşă care este pusă să vorbească atunci când altcineva nu doreşte", susţinând că acesta, precum şi Ludovic Orban şi Klaus Iohannis "au în mână nişte instrumente umane care încă mai conduc instituţii de forţă". 

Dragnea a reacţionat astfel la declaraţia făcută, miercuri, de Cioloş potrivit căreia premierul Viorica Dăncilă va trebui să dea socoteală, "inclusiv la Parchet", pentru că "încearcă să ascundă ilegalităţile care au loc în România". 

"Nu putem uita, românii nu pot uita dezastrul guvernării conduse de Dacian Julien Cioloş, nu pot uita lucrul acesta. Cioloş nu are nici un fel de tresărire în ceea ce priveşte interesul României. De asemenea, această ameninţare permanentă din partea lui Cioloş, din partea lui Orban, din partea lui Iohannis cu dosare penale confirmă de fapt ceea ce spunem noi - că aceşti indivizi au în mână nişte instrumente umane care încă mai conduc nişte instituţii de forţă şi de represiune în România şi tot ameninţă cu astea", a declarat Dragnea miercuri la România TV. 

"Viorica Dăncilă şi-a apărat ţara în Parlamentul European"

Liviu Dragnea susţine că Viorica Dăncilă şi-a apărat ţara în Parlamentul European, adăugând că o eventuală plângere ar putea fi făcută, în contextul în care "lumea e plină de turnători". "Pentru ce să plătească doamna Dăncilă? Că îşi apără ţara? Contribuie prin programul de guvernare la dezvoltarea acestei ţări? Pentru că prin programul de guvernare milioane de pensionari an de an o să aibă pensii mai mari, pe care alţii le-au tăiat înainte şi pe care Cioloş nici măcar nu s-a gândit să le actualizeze? Hai să fim serioşi! Lumea e plină de turnători. Asta înseamnă statul paralel. Nişte şmecheri care stau în spate şi nişte păpuşi care sunt scoase la înaintare", a spus Dragnea. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24