Drăghici, retragere. Atac din PSD la Iohannis: Îi lipsește inteligența politică

Mircea Drăghici
Mircea Drăghici

Mircea Drăghici a anunțat că a renunțat la funcția de Ministru al Transporturilor, funcție pentru care a fost propus repetat de Guvern, dar președintele Klaus Iohannis l-a refuzat în mod repetat și, în final, nu a mai dat niciun răspuns. 

”Este un proverb care spune că cel mai deștept cedează întotdeauna. Din acest motiv, consider că retragerea deputatului și trezorierului PSD, Mircea Drăghici, din procedura numirii în funcția de ministru al Transporturilor este una care demonstrează cu prisosință adevărul pe care acest proverb îl cuprinde.

Klaus Iohannis a demonstrat, din păcate pentru români, că nu avem un președinte de țară responsabil. În plus, de data aceasta, prin încăpățânarea absurdă de care a dat dovadă, a demonstrat și că îi lipsește inteligența politică și respectul pentru cetățeni.

De 4 ani, Iohannis ne arată zilnic că nu a avut niciodată de gând să acționeze în beneficiul românilor, întrucât nu a fost în stare nici măcar să respecte votul pe care aceștia l-au acordat partidelor care se află la guvernare.

Mircea Drăghici și Olguța Vasilescu sunt doar ultimele victime ale unui stat paralel ale cărui tentacule au înconjurat în ultimii ani Palatul Cotroceni.

Cred că, în actualul context politic, cu un președinte de țară care și-a propus să blocheze activitatea instituțiilor publice din România, cei doi au luat cea mai bună decizie. Poate într-un alt context, cu un alt președinte la Cotroceni, amândoi vor putea să demonstreze ceea ce cu siguranță ar fi demonstrat odată numiți în funcțiile respective.” afirmă europarlamentarul PSD, Gabriela Zoană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel