Drăghici, deputat PSD, nevinovat! DNA, înfrântă. "Ce au, taică, cu tine? Protocolul care ne-a distrus viețile”

Drăghici
Drăghici

DNA a fost înfrântă, din nou, în instanță, după ce Curtea Supremă a decis că doi politicieni din lotul primarilor sunt nevinovați de fapte de corupție.

Deputatul PSD Mircea Drăghici şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu au fost achitaţi miercuri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul în care sunt judecaţi pentru fapte de corupţie alături de 38 de primari şi viceprimari de comune, un fost director executiv al Agenţiei de Implementare a Proiectelor Argeş şi două angajate ale unei firme de consultanţă. 

Recent, Mircea Drăghici povestea cum celebrele protocoale distrug viețile oamenilor.

Ultimele cuvinte ale tatălui deputatului PSD

"Ce au, taică, aceștia cu tine, ca doară eu știu ce am crescut...?!" Sunt cuvinte spuse de tatăl meu înainte sa plece pentru totdeauna de lângă noi; cuvinte al căror ecou devine cu timpul tot mai puternic și care nu-mi vor da liniște niciodată.

PROTOCOLUL CARE NE-A DISTRUS VIEȚILE

Acest protocol - care încalcă drepturile omului și dizolvă noțiunea de stat democratic - este chiar cel negat cu vehemență de Laura Codruța Kovesi la începutul lui ianuarie 2017 - același în baza căruia familia mea este hăituită de zece ani... cel mai probabil, o spun cu tristețe, la fel ca multe altele din România.

Tatăl meu a plecat prea devreme dintre noi pe fondul supărării de care nu a fost cruțat ani de zile, în care am fost supuși la un adevărat linșaj mediatic.

Vina noastră? AM ÎNDRĂZNIT să credem, eu și soția mea, în doctrina de stânga - Cea care pune interesele societății și nevoile comunității înaintea individului.

Vina noastră? AM RESPINS doctrina de dreapta, care pune individul înaintea societății, ca fiind cel lăsat de Dumnezeu să vegheze asupra rânduielilor din comunitate.

"Prin noi înșine", spun cei de dreapta! Prin propria putere, cu propria voință, către propriile scopuri, adaug eu. Iar puterea individului a dovedit unde duce: la încălcarea drepturilor cetățenești, în goana nebună și avidă după putere!

Dreapta știe că SOCIETATEA VA AVEA ARIPILE FRÂNTE atunci când democrația este afectată. Iată de ce se aliază celor care abuzează drepturile constituționale ale cetățenilor! Este singura cale, în opinia lor, de a accede la guvernare, liderii de dreapta manifestându-se lamentabil și în mod necredibil în fața electoratului.

Cei care au semnat protocoalele publicate astăzi s-au situat deasupra legii - și nici măcar nu au avut curajul să recunoască!

În ciuda lor, însă, a celor care lucrează doar pentru ei și nicidecum pentru români, ni se demonstrează astăzi că puterea de a crede în societatea românească și în puterea ei de a se autoregla este corectă.

Rămân, deci, la credința mea, mai puternică acum ca niciodată. De stânga”, povestea recent Mircea Drăghici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel