Dragnea acuză PDL că sprijină clanurile mafiote

Liviu-Dragnea
Liviu-Dragnea

Liviu Dragnea a declarat că  în mai multe județe, nu doar în Dâmbovița, clanuri mafiote sunt protejate politic în schimbul unor sume care merg direct la PDL.

„În Dâmboviţa, dar şi în multe alte judeţe, există o protecţie serioasă a unor clanuri mafiote. Vreau să fac o precizare, nu trebuie să acuzăm Poliţia, pentru că nu numai în Dâmboviţa, ci şi în alte judeţe sunt enorm de multe cazuri în care poliţiştii au vrut să îşi facă datoria, au început cercetările, dar au fost stopaţi politic. Există clanuri mafiote protejate politic cu un singur scop: dau bani la oamenii politici din PDL“, a declarat Dragnea.

Pe de altă parte, liderul PDL Dâmboviţa, Florin Popescu, susţine că în judeţ s-au dezvoltat clanuri mafiote în perioada în care administraţia era dominată de PSD şi că judecătoarea Elena Turcu, care l-ar fi eliberat din arest pe Florin Pârjol, zis „Ghenosu“, este fina sentorului PSD Adrian Ţuţuianu.

Acuzațiile reciproce ale liderilor PSD și PDL, privind legăturile politcului cu lumea interlopă, au fost lansate dup incidentul de la Târgoviște unde un polițist a ajuns în comă la spital, după ce fost lovit în cap de Daniel Uță, interlop din clanul ”Ghenosul”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel