Draga Olteanu Matei, amintiri dureroase. Cum și-a pierdut casa

Draga Olteanu Matei
Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei a povestit că s-a mutat la Piatra Neamţ, după ce a pierdut casa din București. “O prietenă de familie a ştiut să ne escrocheze îngrozitor”, spune marea doamnă.

“În București stăteam într-o casă cu chirie, pe care a demolat-o Ceauşescu şi, până ne-au dat alta, am stat la hotel nu ştiu câte luni. Ne-a costat o avere, toată leafa noastră mergea pe chiria de la hotel. Ne-au dat apoi altă casă, tot într-un imobil naţionalizat şi tot cu chirie", a povestit Draga Olteanu Matei pentru ring.ro, în urmă cu câţiva ani.

Actrița susține că nu intenționa să cumpere casa, însă în anul 1995 s-a dat legea 112, de care a profitat. A achizițonat proprietatea cu 21 de milione de lei (la vremea respectivă). 

”Apoi ne-am pomenit cu un fost locatar, care pretindea că e casa lui. Am găsit o avocată, prietenă de familie, care a ştiut să ne escrocheze îngrozitor, a făcut un gest oribil şi asta a coincis şi cu ieşirea soţului meu la pensie. Atunci am hotărât să plecăm definitiv la Piatra Neamţ", a povestit aceasta.

Actriţa a povestit într-un interviu la TVR, că prima oară când a ajuns la Piatra Neamţ a fost într-un turneu cu un spectacol de teatru.

Atunci, Draga Olteanu a văzut prima oară o casă frumoasă, cu o grădiniţă de flori, de care s-a îndrăgostit pe loc și în care s-a mutat după ce a pierdut casa din Capitală, potrivit click.ro.

[citeste si]

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel