Draga Olteanu Matei, amintiri dureroase. Cum și-a pierdut casa

Ema Apostu / 24 oct 2017 / 19:29 Salveaza PDF Comentarii
Draga Olteanu Matei
Descriere foto: Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei a povestit că s-a mutat la Piatra Neamţ, după ce a pierdut casa din București. “O prietenă de familie a ştiut să ne escrocheze îngrozitor”, spune marea doamnă.

“În București stăteam într-o casă cu chirie, pe care a demolat-o Ceauşescu şi, până ne-au dat alta, am stat la hotel nu ştiu câte luni. Ne-a costat o avere, toată leafa noastră mergea pe chiria de la hotel. Ne-au dat apoi altă casă, tot într-un imobil naţionalizat şi tot cu chirie", a povestit Draga Olteanu Matei pentru ring.ro, în urmă cu câţiva ani.

Actrița susține că nu intenționa să cumpere casa, însă în anul 1995 s-a dat legea 112, de care a profitat. A achizițonat proprietatea cu 21 de milione de lei (la vremea respectivă). 

”Apoi ne-am pomenit cu un fost locatar, care pretindea că e casa lui. Am găsit o avocată, prietenă de familie, care a ştiut să ne escrocheze îngrozitor, a făcut un gest oribil şi asta a coincis şi cu ieşirea soţului meu la pensie. Atunci am hotărât să plecăm definitiv la Piatra Neamţ", a povestit aceasta.

Actriţa a povestit într-un interviu la TVR, că prima oară când a ajuns la Piatra Neamţ a fost într-un turneu cu un spectacol de teatru.

Atunci, Draga Olteanu a văzut prima oară o casă frumoasă, cu o grădiniţă de flori, de care s-a îndrăgostit pe loc și în care s-a mutat după ce a pierdut casa din Capitală, potrivit click.ro.

[citeste si]

 
 

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27