Dräxlmaier Group, fabrică închisă la Pitești. 800 de angajați, trimiși acasă

Dräxlmaier Group, furnizor german de componente auto, va închide prima fabrică înființată de companie în Pitești, Lisa DLR.

Grupul va investi în fabrici din Hunedoara și Brașov, iar la Pitești va păstra Centrul de Dezvoltare Inginerie și IT.

La fabrica din Pitești se dorește restrângerea activității celei mai vechi fabrici a grupului din România, decizie care ar putea să afecteze aproximativ 800 de persoane. În prezent, la fabrica din Argeș lucrează peste 5.500 de persoane.

Angajații companiei Lisa DLR se află în șomaj tehnic de la finalul lunii februarie 2017, din cauza reducerii comenzilor în cazul proiectelor gestionate de companie.

Angajații afectați ar urma să primească între 10 și 12 salarii compensatorii, în funcție de vechimea în cadrul companiei, potrivit profit.ro.

Compania va investi însă, până la finele anului, în special în dezvoltarea unităților de producție din Hunedoara și Brașov.

În Timișoara, volumul de lucru este tot mai mare, la fel ca în Satu Mare, unde campania de recrutare demarată anul trecut este în plină desfășurare pentru a asigura forța de muncă necesară volumelor de lucru în creștere. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel