Dr. Țincu, despre „medicul minune” Flavia Groșan: Încearcă să câștige tabăra anti-pandemie

Sursă foto: Facebook Radu Țincu
Sursă foto: Facebook Radu Țincu

Medicul Radu Țincu a vorbit despre realizările presupuse ale doctorului Flavia Groșan de la Oradea care ar fi tratat 1.000 de pacienți de Covid-19.

Invitat la Digi 24, dr. Țincu a fost întrebat despre „performanțele” medicului Groșan. Acesta a explicat: „Vedeți din nou această scindare socială care a împărțit și polarizat societatea în două, pro și contra pandemiei Covid-19. Sunt unii care beneficiază și, dacă vreți, încearcă să câștige de partea lor populația care este în tabăra împotriva pandemiei. Este clar că în momentul în care le spui oamenilor, în plină criză sanitară, că ai o soluție minune, acest lucru va atrage foarte mult atenția publică și te va aduce dintr-o dată în prim-plan”.

„Lucrurile cred că trebuie văzute așa: Doamna doctor a creat foarte multă rumoare în legătură cu chemarea domniei sale la Colegiul Medicilor. Doamna doctor trebuie în primul rând să prezinte dovezi. În acest moment, în 2021, este foarte clar că dacă dânsa a avut un succes cu 1.000 de pacienți, acest lucru trebuie să fie prezentat d.p.d.v. științific. Doamna doctor fiind pneumolog, există o Societate Română de Pneumologie. În această societate, dânsa poate să trimită aceste documente științifice în care poate să arate cum i-a evaluat pe acești pacienți, care au fost criteriile de includere, care a fost schema de tratament, dacă există un lot martor cu care să compare eficiența tratamentului pe care l-a administrat. Toate aceste lucruri pe care vi le menționez fac parte din metodologia cercetării științifice. Sunt absolut convins că dacă domnia sa va putea dovedi științific aceste realizări, lumea nu va mai contesta absolut nimic”, a adăugat dr. Radu Țincu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel