Dr. Gabriel Tatu-Chițoiu, semnal de alarmă în criza COVID: Antiviralele nu se iau ca prevenție!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Medicul Gabriel Tatu-Chițoiu a tras un semnal de alarmă privind antiviralele.

"Amăgirea existenței unui tratament eficace în COVID-19 în locul vaccinării este întreținută pe diverse canale. Recent, un deputat a venit în parlamentul României cu câteva mostre de Arbidol - antiviral originar din Rusia/China -, cumpărat de la Chișinău, folosit în gripă pentru a susține utilizarea lui pe scară largă în Romania. Arbidol este înghițit în acest moment de o grămadă de români în speranța de a nu face COVID în loc de a se vaccina. Despre eficiența/ineficiența lui și a altor virale am vorbit aici.

Repet: antiviralele nu se iau ca prevenție. Ele se iau (cu rezultate minore daca nu chiar inexistente) în primele zile de boală cu speranța de a nu face o formă severă. Dar numai sub supraveghere medicală și conștient fiind de faptul că antiviralele sunt recunoscute pentru potențialul de a induce malformații congenitale la copiii care sunt procreati în timp ce viitorii lor părinți iau antivirale.

În ciuda Arbidol-ului (care, după unele date, nici nu ar mai fi folosit in Rusia), numărul cazurilor COVID si al morților COVID au fost în continuă creștere în Rusia. În prezent, Rusia se află în cel mai critic punct al pandemiei ei, fapt care poate fi văzut în graficele de mai jos... Iar echipa de fotbal a lui Becali (mare promotor de Arbidol) este pusă la pământ de Covid, în frunte cu antrenorul ei. Bănuiesc ca Becali îi va pune pe băieți să alerge la meciuri imediat dupa ce testele PCR li se vor negativa... Nu va găsi de cuviință să le facă la toti RMN cardiac ca să depisteze eventuala miocardita indusă de COVID la aceștia...", a scris medicul Gabriel Tatu-Chițoiu pe Facebook.

"Dacă ați știi cum interferează cu ARN-ul vostru faimoasele antivirale..."

Și medicul Octavian Jurma a tras un semnal de alarmă.

"Vaccinați-vă oameni buni că să nu va trebuiască îngrijire medicală de nici un fel în săptămânile care urmează. E sigurul tratament care va ține departe de formele grave de boală și de ATI. Da, bla, bla, bla negaționist, sunt cazuri pe care vaccinul nu îi ajută la fel cum sunt cazuri în care parașuta nu se deschide când sari din avion. Dar asta nu înseamnă că e totuna dacă sari cu sau fără parașută dintr-un avion care se prăbușește în flăcări.

PS. Dacă ați ști cum interferează cu ARN-ul vostru faimoasele antivirale miraculoase, v-ați vaccina săptămânal numai să nu aveți nevoie de ele.", a scris Octavian Jurma pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel