EXCLUSIV  Dr. Bănicioiu, fost ministru al Sănătății: Rușine! Medicii, băgați în carantină ca să-și facă teste parlamentarii

Doctorul Nicolae Bănicioiu, parlamentar ProRomânia, avertizează că testarea parlamentarilor pentru COVID-19 a consumat inutil 700 de teste din cele 2000 disponibile. Ce au făcut în Parlament pentru mascarada cu Orban este cea mai mare prostie, a declarat Bănicioiu pentru DCNews. 

”Nu este adminsibil să consumăm o treime din testele pentru COVID-19 ca să susținem mascarada votării lui Orban, a spus Bănicioiu. Este o rușine ce s-a petrecut la Parlament. Nu sunt teste pentru medici, dar își fac teste parlamentarii. Am aflat că la grupul PNL s-a mai făcut un rând de teste în cursul săptămânii, probabil când au aflat că unul dintre ei a adus virusul în țară. Nu știu cine le-a aprobat, pe ce criterii. Cât despre așa-zisele măsuri de testare de la votul lui Orban din Parlament, sunt un abuz. Vorbim de minimum 700 de teste, căci o singură verificare nu este relevantă, deci, parlamentarii vor trebui verificați încă odată. I-au prostit că le dau azi rezultatele, ca să-i determine să vină la vot, dar rezultatele nu au nicio valoare, trebuie refăcut testul. Doctorii de la Spitalul Gerota stau în carantină, nu le-au sosit testele nici după patru zile, iar noi testăm sute de parlamentari. Am văzut că deputatul Pavel Popescu se mai și laudă pe Facebook cu asta. Dar, după circul cu demisia lui Câțu, nimic nu ne mai miră”, a conchis Bănicioiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel