Dovezile care îl îngroapă pe Nicușor Dan după informațiile bombă venite din interiorul Universității din București

După ce Președintele Senatului Universității din București, sociologul Marian Preda, a făcut o serie de dezvăluiri despre candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, au urmat amenințări cu procese.

Articolul la care Marian Preda se referă îl puteți citi AICI.

Sociologul a publicat și câteva poze cu clădirile care s-au construit în mandatele sale de decan și pe care Nicușor Dan și Salvați Bucureștiul voiau să le demoleze.

"Pentru că postarea mea anterioara a fost folosită politic de diverse persoane și nu imi place asta, am vrut să nu răspund la acuzele absurde și comentariile mincinoase venite din partea susținătorilor lui ND, cel puțin până după alegeri. Dar trebuie să reactionez pentru că am fost amenintat cu procese si acuzat că în spatele acțiunii mele se află un contracandidat (pentru asta ND ar merita un proces de calomnie, dar, cum eu nu sunt procesoman, mă mai gândesc).

Precizez că demersul meu anterior a fost unul de informare a cunoscuților mei privind poziția anterioară a unui candidat, ND, față de o instituție publică, Universitatea din București, într-o probemă de urbanism. Nu am avut și nu am niciun fel de legătură cu niciun candidat la Primăria Generală și nu îl susțin pe niciunul dintre ei în aceste alegeri.

[citeste si]

Atașez la acest mesaj câteva poze cu clădirile despre care vorbeam, care s-au construit în mandatele mele de decan si pe care ND și Salvați Bucureștiul voiau să le demoleze.

Asta ca sa fie clar de la ce a inceput disputa și mai ales cine și când a inceput-o!

Se vede în imagini cum cele două clădiri noi, sediul nou al Facultății de Sociologie și Căminul Gaudeamus, sunt la o distanță rezonabilă de clădirea veche a Azilului (care a intrat între timp definitiv în proprietatea Universității, așa că va putea începe în curând renovarea ei) și de capelă și nu sunt lipite de ele așa cum a acuzat Salvați Bucureștiul în instanță; se mai vede în jur un spațiu verde considerabil, cu mulți copaci, cei mai multi tineri, plantați de Universitate (o altă acuză a fost distrugerea spațiului verde).

Despre altele, despre detalii, voi vorbi, dacă va mai fi cazul, în viitor", a scris sociologul Marian Preda pe Facebook.

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel