Două MOȚIUNI, ANUNȚATE de Ciolacu

Liderul interimar al PSD a anunțat că partidul va depune două moțiuni simple, la adresa a doi miniștri. 

Florin Cîțu și Adrian Oros sunt vizați de două moțiuni simple inițiate de PSD.  Cei doi miniștri, al Finanțelor și al Agriculturii, vor trebui să dea explicații în Parlament, după criticile aduse de PSD. O moțiune va fi depusă la Camera Deputaților, cealaltă la Senat. 

”Am hotărât, împreună cu colegii mei, că vom depune două moțiuni simple la Camera Deputaților și la Senat în ceea ce îi privește pe domnul ministru Cîțu și pe domnul ministru Oros. Ținând cont de faptul că domnul ministru Cîțu a mai trecut prin această procedură, printr-o moțiune de cenzură la Senat, pentru domnia sa, de data aceasta o să-i depunem la Camera Deputaților, astfel încât să fie evident faptul că toate forțele politice, în afară de PNL, nu mai doresc să aibă de-a face cu un asemenea ministru. Îl rog public pe domnul ministru Cîțu să înceteze toate minciunile din spațiul public, nu are nicio legătură o moțiune de cenzură simplă cu nu știu ce site blocat de OZN-uri și extratereștrii din creierul dânsului" a spus Marcel Ciolacu. 

”Domnul Cîțu, cel puțin, trebuie să plece de urgență din acest Guvern, altfel, vom merge din rău în mai rău” a mai subliniat liderul PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel