Dosarul Valiza: Gigi Becali a recunoscut că a mințit

becali
becali

Dezvăluiri incendiare la Curtea Supremă făcute de Gigi Becali în Dosarul Valiza. Finanțatorul Stelei  şi-a recunoscut vinovăţia în fața magistraților de la ÎCCJ,  admiţând că a antedatat două documente pentru a putea justifica o sumă de bani. Becali este acuzat în acest dosar de dare de mită şi fals în înscrisuri.

"Eu am falsificat, eu am făcut tot pentru a-mi lua banii. Zic hai să pun doi martori, Volcinschi şi Piţi. Piţurcă habar n-avea. I-am zis, hai că e un contract cu teren. A semnat şi a plecat. Doamnă judecător, hai să zicem că nu am falsificat, ci antedatat. Sună mai bine, nu mă condamnă [...] Am antedatat acele acte doar pentru a-mi recupera cei 1.700.000 de euro.", a declarat Becali, în fața magistraților, scrie GSP.

 Gigi Becali riscă o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru dare de mită.

În fața magistraților, Gigi Becali a luat asupra sa acuzaţiile ce i se aduc vicepreşedintelui CA al Stelei, Teia Sponte, spunând completului de judecată că el a fost cel care i-a ordonat să ducă cei 1,7 milioane de euro la Cluj şi că i-a spus că dacă va fi oprit de poliţie să declare că sunt bani pentru cumpărarea unor terenuri, chiar dacă el cunoştea adevărata lor destinaţie.

 "Păi eu am prevăzut. Le-am spus: dacă vă prind, spuneţi că sunt banii lui Gigi... vrea să cumpere un teren"

Totodată, finanţatorul Stelei le-a spus magistraţilor că e fericit că face închisoare: "Conştiinţa e ca un martor în timpul faptelor. Apoi e judecător. Eu vă zic că sunt fericit. Chiar dacă sunt acolo unde sunt".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel