Dosarul Transferurilor: „Trei grei condamnați cu executare”. Cine spune asta

Dosarul Transferurilor
Dosarul Transferurilor

Dumitru Dragomir, unul dintre cele mai importante personaje ale fotbalului românesc post-decembrist, face previziuni sumbre pentru inculpații din

Trei dintre cei opt „grei” judecați în Dosarul Transferurilor ar urma să primească mâine pedepse cu executare, consideră fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Mai exact, frații Becali și Cristi Borcea.

Iată previziunile făcute de Dumitru Dragomir cu privire la verdictul judecătorilor, postate pe site-ul oracoluldelabalcesti.ro:

- Jean Pădureanu - condamnat inițial la trei ani de închisoare cu suspendare. „Va fi achitat sau i se păstrează o pedeapsă mai mică, dar tot cu suspendare”.

- Gigi Nețoiu - condamnat inițial la trei ani de închisoare cu suspendare. „Va fi achitat sau i se păstrează vechea condamnare cu suspendare”.

- MM Stoica - „a scăpat definitiv pentru că i s-a prescris fapta”.

- George Copos - condamnat inițial la patru ani de închisoare cu executare. „I se va da o pedeapsa mai mică, cu suspendare”.

- Cristian Borcea - condamnat inițial la șapte ani de închisoare cu executare. „I se va micșora pedeapsa, dar mă tem că va primi cu executare o pedeapsă modică”.

- Victor Becali - condamnat inițial la șapte ani de închisoare cu executare. „Acum sentința va fi ceva mai blândă, urmând să execute ceva mai puțini ani, sau chiar să fie condamnat cu executare”.

- Giovanni Becali - condamnat inițial la opt ani de închisoare cu executare. „Acum i se va micșora pedeapsa”.

- Gică Popescu - condamnat inițial la trei ani de închisoare cu suspendare. „În felul acesta, va putea candida pentru șefia FRF, unde va câștiga la pas”.

Personal, mi s-ar părea normal să fie condamnați toți cu suspendare, iar banii să fie recuperați”, concluzionează Dumitru Dragomir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel