Dosarul Bercea-Băsescu, scandalul "Stenograma". Băsescu strigă SRI după ce a spus Iacobescu

Unde-i stenograma? Un nou scandal din dosarul Bercea-Băsescu izbucnește în spațiul public. Procurorul Eugen Iacobescu spune că suspectează la Antena 3, Traian Băsescu răspunde la România TV. 

Procurorul Eugen Iacobescu suspectează că Izaura Anghel a făcut o înțelegere cu procurorii pentru a nu mai vorbi despre două milioane de euro, ci despre cei 600.000 de euro care ar fi fost dați de către familia Anghel lui Mircea Băsescu via Marian Căpățână. El a făcut afirmația la Antena 3. 

"Eu cred că această declaraţie trebuie să genereze o anchetă imediată la SRI și la Parchet. Să vedem de ce nu sunt aceste stenograme care vorbesc de două milioane înțeleg de la domnul procuror Iacobescu. Acele stenograme, dacă au fost ascunse, este un lucru extrem de grav", a spus Traian Băsescu la România TV.

Întebat de ce nu îl dă în judecată pe procurorul Eugen Iacobescu pentru insultă sau calomnie, fostul președinte a răspuns: "Cu certitudine, voi folosi înregistrarea aceasta și îl voi da în judecată pe procurorul Eugen Iacobescu, dacă dânsul își menține afirmația. Va trebui să vină în instanță să probeze". 

Traian Băsescu a mai subliniat că este "un lucru extrem de grav că ar fi existat stenograme sustrase din dosar, ceea ce este mai grav decât o eventuală calomnie a dl procuror Iacobescu". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel