Dosar Tel Drum, audieri DNA. Petre Pitiș, director: M-ați înnebunit. Îl cunosc pe Dragnea

Petre Pitiş, directorul Tel Drum, a declarat vineri, la ieşirea din sediul DNA, că a fost anunţat că s-a început urmărirea penală în cazul său, adăugând că este o eroare. 

"Am fost anunţat ca s-a început urmărirea penală. Din punctul meu de vedere este o eroare. Este vorba de un denunţ făcut aiurea. A început o anchetă, aveţi răbdare", a precizat Petre Pitiş, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă este "interfaţa lui Liviu Dragnea", Petre Pitiş a răspuns: "M-aţi înnebunit cu personajul ăsta. Îl cunosc că-i din judeţ, am jucat cu el fotbal în liceu când eram elev în clasa a XI-a". 

El a adăugat că la licitaţii, în medie, erau 70 - 80 de participări pe an şi se câştigau 20. "E normal, ca la toate firmele din ţară, n-avem succese deosebite", a spus Pitiş. 

Petre Pitiş, directorul societăţii Tel Drum, şi Florea Neda, fost director al aceleaşi societăţi, s-au prezentat vineri la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a fi audiaţi de procurori într-un dosar în care se investighează fapte de corupţie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel