Dosar Revoluție, anunț Lazăr. Petre Roman: Inacceptabil!

Petre Roman, primele declarații după ce a ieșit de la Parchetul General
Petre Roman, primele declarații după ce a ieșit de la Parchetul General

Petre Roman a reacționat după ce Procurorul general Augustin Lazăr a anunţat, luni, că Secţia militară din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei a trimis în instanţă dosarul "Revoluţiei".

”Anunțul făcut de Augustin Lazăr este inacceptabil! Munca procurorilor militari poate fi bine făcută, dar că Augustin Lazăr, aflat în situația de a fi îndeplinit cele mai negre ordine ale regimului trecut....  a venit și a făcut acest anunț.... asta este inacceptabil. (...) În momentul Revoluției, Augustin Lazăr nu era decât un servitor al celor mai negre ținte ale regimului Ceaușescu”, a zis Petre Roman la Antena 3.

Augustin Lazăr a anunţat, luni, că Secţia militară din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei a trimis în instanţă dosarul "Revoluţiei".

"Astăzi, Secţia militară din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei a înaintat instanţei de judecată rechizitoriul în cauza cunoscută generic sub numele de dosarul 'Revoluţiei'", a declarat Augustin Lazăr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel