Dosar Referendum: Turcan, atac la Dragnea: Se confirmă

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a susţinut că decizia ÎCCJ în cazul lui Liviu Dragnea este în spiritul funcţionării instituţiilor statului, punctând că liderul PSD ar trebui să fie "puţin mai modest în a da lecţii de profesionalism, moralitate şi integritate". 

Întrebată cum vede decizia ÎCCJ în cazul Dragnea, Turcan a răspuns: "În spiritul funcţionării instituţiilor statului". 

"Politic, se confirmă că domnul Dragnea ar trebui să fie puţin mai modest în a apărea în spaţiul public şi a da lecţii de profesionalism, de moralitate, de integritate, de cum ar trebui să se desfăşoare lucrurile în ţara asta. Eu cred că în PSD există suficienţi oameni care şi-au construit cariera politică şi profesională într-un mod serios, temeinic şi cu integritate la bază. Nu înţeleg de ce aceşti oameni tolerează ca Liviu Dragnea să le fie mentor, să le ştirbească zi de zi această virtute pe care ei o au de a-şi fi construit cariera într-un mod cinstit", a afirmat liderul PNL. 

Un complet de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins luni contestaţia la executare depusă de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, împotriva condamnării la doi ani închisoare cu suspendare primite în dosarul "Referendumul". Decizia este definitivă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel