Dosar Referendum. Liviu Dragnea, cu o zi înainte de verdictul ÎCCJ: Am emoții

Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și președintele-executiv al PSD, a recunoscut, joi, la Craiova, că "are emoții" pentru vineri, când judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție vor da verdictul în "Dosarul Referendumul", deoarece în continuare crede cu tărie în nevinovăția sa.

Prezent la Craiova, pentru pre-recepția Centrului vechi al municipiului, investiție din fonduri europene, de 11 milioane de euro, ministrul Liviu Dragnea a declarat: "Da, am emoții pentru ziua de mâine. Este firesc. În primul rând pentru faptul că, în continuare, eu cred cu tărie în nevinovăția mea și de asemenea, cred că dacă, Doamne ferește, este o altfel de decizie, se poate genera un precedent periculos pentru că în momentul acela nimeni nu va mai avea curaj să mai facă o campanie electorală. Așa cum am așteptat doi ani și jumătate și m-am abținut de la comentarii, mai stau până mâine și, după decizia de mâine, o să spun", a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Președintele-executiv al PSD, Liviu Dragnea, și alte 70 de persoane sunt judecați pentru fraudă la referendumul de demitere a fostului președinte Traian Băsescu, în 2012.

Dosarul referendumului. Ponta: Dacă cineva știe că s-a comis ceva ilegal, se sesizează, nu vorbește ca la piață


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel