DOSAR REFERENDUM. Audieri fulger: un martor pe minut. Liviu Dragnea, prima reacție

Un număr de 226 de oameni, martori în dosarul referendumul, au fost aduși la audieri, în București. 

Pentru cei peste 200 de martori au fost emise mandate. Au fost aduși cu autocarele la Curtea Militară de Apel, singura instanță de putea găzdui atâtea persoane la un loc. Magistrații s-au speriat de vremea rea, care ar fi putut să împiedice desfășurarea procesului. "Vor fi duşi cu aceleaşi autocare înapoi la locurile de domiciliu", a declarat Livia Stanciu, preşedintele ÎCCJ .

RCS&RDS, poziție oficială. Ce se întâmplă cu funcția lui Cosmin Prelipceanu

Instanţa a fost eficientă: a audiat un martor pe minut. Oamenii au fost aduşi din Gorj, Teleorman şi Vrancea. Martorii au fost ţinuţi în autocare şi conduşi unul câte unul în sala de judecată. Magistraţii i-au pus să jure pe Biblie înainte să-i întrebe dacă au votat sau nu la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. În numai patru ore, toţi martorii au fost audiaţi, în ritm alert.  Niciunul nu ar fi lipsit. Absenţa nemotivată i-ar fi costat 3000 de lei, potrivit Digi 24

"Îmi pare sincer rău că oamenii au fost chemaţi oameni în vârstă, chemaţi de noaptea, astea sunt procedurile justiţiei, nu vreau să le comentez", a deeclarat Liviu Dragnea, la comandamentul de la Guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel