Dosar Microsoft. Valerian Vreme, ridicare imunitate. Deputații au votat ridicarea imunității

Deputatul Valerian Vreme, fost ministru al Comunicațiilor, se află în ședința de plen a Camerei Deputaților, unde colegii săi au decis asupra cererii DNA de ridicare a imunității în dosarul Microsoft. 

"Țineți cont de efectul devastator pe care îl are asupra fiecăruia dintre noi o campanie de presă", a spus Valerian Vreme, în fața deputaților. El le-a transmis parlamentarilor să țină cont de probe și să se gândească că oricăruia i se poate întâmpla să se afle în aceeași situație cu el. 

DNA a cerut ridicarea imunității lui Valerian Vreme. Comisia juridică a aprobat-o. Luni, deputații au votat în plen. Imunitatea lui Valerian Vreme este ridicată. Prin votul dat de către deputați începe urmărirea penală. Au fost 117 voturi "împotrivă" și 146 "pentru". 

PROGNOZA METEO pe două săptămâni. VREMEA se răcește brusc, cu 10 grade

De cererea DNA mai sunt vizați doi senatori, Ecaterina Andronescu și Șerban Mihăilescu, însă avizul Comisiei Juridice din Senat a fost amânat pentru 28 octombrie. În plus, președintele Traian Băsescu a dat aviz pentru începerea urmăririi penale pentru Adriana Țicău, Gabriel Sandu, Teodor Atanasiu, Nicolae Tănăsescu și Daniel Funeriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel