DOSAR MICROSOFT. Senatul sifdează DNA. "Probabil nu vom face Birou numai pentru această solicitare"

Senatorii Petru Șerban și Ecaterina Andronescu sunt în vizorul DNA, în dosarul Microsoft. Senatul trebuie să discute cererea PICCJ de declanșare a urmăririi penale. Însă... 

- "Nu o să facem probabil o şedinţă numai pentru această solicitare, în general putem să organizăm o şedinţă de Birou Permanent când avem o ordine de zi consistentă";

- În perioada următoare, în care senatorii se vor afla în teritoriu pentru câteva săptămâni, "cel mai probabil vor fi şi alte solicitări, proiecte de lege alte subiecte are se vor aduna” şi va trebui să se organizeze un Birou Permanent "la care sigur la figura şi această solicitare”. 

Sunt declarațiile președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care arată că senatorii nu se grăbesc să dea curs cererii procurorului general, Tiberiu Nițu. 

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a anunţat, marţi, că procurorul general Tiberiu Niţu a transmis ministrului Justiţiei referatul DNA prin care se solicită declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de: senatorul Ecaterina Andronescu - pentru abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani; deputatul Valerian Vreme - pentru abuz în serviciu; senatorul Petru Șerban Mihăilescu - pentru instigare la abuz în serviciu, trafic de influenţă şi spălare de bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel